Resztelt máj

4 fő részére

Nehézség:

közepes

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • 3 evőkanál olaj
  • 2 db nagy vöröshagyma
  • 50 dkg máj
  • 1 evőkanál pirospaprika

Elkészítés

Olajat teszünk az edény aljára. Felvágjuk a hagymát és megfonnyasztjuk. Majd a pirospaprikát beleszórjuk. Rögtön öntünk rá 1-2 dl vizet, hogy a pirospaprika ne keseredjen meg. A felvágott májat is beleöntjük, és körülbelül 15-20 percen keresztül pároljuk. Vigyázzunk, ne lepje el teljesen vízzel. Fontos: Csak miután megpirítottuk, utána sózzuk csak meg, mert különben megkeményedik a máj.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.